Waarom zou je nu net wel voor olli kiezen?

- WAAR OLLI HET VERSCHIL MAAKT -

100% BELGISCH

olli is een Belgisch bedrijf! Alle grondstoffenkomen uit België. Door hier specifiek op in te zetten als producent, dragen we ons steentje bij aan de Belgische economie. Niet onbelangrijk: ook onze hoofdzetel is in België gevestigd. Kortom een op en top Belgisch bedrijf en daar zijn we fier op!

50 JAAR ERVARING

Kim Michiels, mede-oprichter van olli, heeft als eigenaar van Euro-Mousse meer dan 50 jaar kennis en ervaring in het produceren van matrassen en toebehoren. Euro-Mousse is niet voor niets gebrevetteerd Hofleverancerier van België. Deze kennis en ervaring werd meegenomen bij het zorgvuldig samenstellen en maken van onze producten.

PREMIUM KWALITEIT

olli staat garant voor topkwaliteit. Dat begint bij het zorgvulding uitkiezen van alle grondstoffen. Door hoogwaardige en hoge densiteit schuimen te gebruiken, bieden we een meerwaarde ten opzichte van andere spelers. Daarom bieden we met alle vertrouwen maar liefst 12 jaar volwaardige garantie op onze olli matras. De productie vindt plaats in onze eigen ateliers in Ninove en hierdoor kunnen we nauwlettend toezien op de kwaliteit tijdens het proces. En dat alles zorgt voor een premium product.

EERLIJK

We winden er geen doekjes om. We zijn (nog) niet groot, Maar ons doel is wel groot: een 100% Belgische kwaliteitsmatras aanbieden aan een correcte prijs. We beseffen dat de keuze voor een nieuwe matras niet over één nacht ijs gaat. Net daarom kan je de matras uitvoerig thuis testen gedurende 100 nachten. We zijn dan ook heel eerlijk: bevalt de matras je niet gedurende deze periode dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Ons doel is namelijk uitgeruste tevreden klanten te hebben!

LOKALE KORTE KETEN

Door op zoek te gaan naar lokale leveranciers houden we onze ecologische voetafdruk zo laag en steunen we de lokale economie. En door onze producten enkel online aan te bieden, hoeven we ook niet te investeren in dure toonzalen en bureaus. Enkel door de combo van al die zaken kunnen we een scherpe prijs garanderen.

BIJ ONS IS IEDEREEN KONING

Hoe zou je zelf zijn? Hoe zou je zelf bediend of beantwoord worden? Dat is de vraag die we ons dagelijks stellen voor ons team enorm belangrijk. We staan klaar om jullie te helpen via email, chat, telefoon, ... omdat geen enkele vraag onbelangrijk is.